praktijk voor psychologie
Informatie wachttijden
Vanaf 1 april 2016 moeten alle aanbieders van geestelijke gezondheidszorg de wachttijden op hun website publiceren, zo heeft de Nederlandse Zorgautoriteit in overleg met brancheorganisaties in de GGZ en zorgverzekeraars bepaald.
Aanmeldwachttijd: de tijd die het duurt vanaf het moment dat een patient contact opneemt met de zorgverlener, tot aan het eerste gesprek (maximaal 4 weken).
Behandelingswachttijd: de tijd die het duurt tussen het eerste gesprek met de zorgverlener en het daadwerkelijke begin van de behandeling (maximaal 10 weken).
Wachttijden van Praktijk Voogt
Terneuzen, 21 april 2025
Per einde 2025 zal ik mijn werkzaamheden als psycholoog beeindigen wegens pensioen. Daarom worden vanaf heden geen nieuwe aanmeldingen meer aangenomen.
In geval van een dringende hulpvraag kan de verwijzer (uw huisarts, specialist of bedrijfsarts) overleggen met Praktijk Voogt.
Voor spoed of dringende vragen buiten kantooruren: neem graag contact op met de HAP/huisartsenpost 0115 - 643000
N.B. De wachttijd is niet afhankelijk van de diagnose/problematiek waarvoor u zich aanmeld / aangemeld wordt.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de zgn. Treeknormen).